Guide fra ditt flyttebyrå Oslo: Alt du trenger å vite om pakking

I denne guide deler vi våres kunnskap om hvordan du pakker ner hele hjemmet ditt så du beskytter deg mot skader under flytten.

Guide fra ditt flyttebyrå Oslo: Alt du trenger å vite om pakking

Guide fra ditt flyttebyrå Oslo: Alt du trenger å vite om pakking


Visste du at suksessen for flytteprosjektet ditt, som nærmer seg med stormskritt, er avhengig av din evne til å foreta de rette beslutninger? Det er faktisk alt det handler om – foreta de rette beslutninger og du er (nesten) garantert en problemfri flytteprosess fra start til slutt. Ta de gale beslutninger og du vil forstå hvorfor det å flytte blir ansett for å være et av livets mest stressende begivenheter.

Det er mange avgjørelser som skal tas i prosessen med å forflytte dine eiendeler mellom to hjem. Derfor bør du finne frem din evne til å ta gode beslutninger før det er for sent. Og, som du kanskje allerede har forstått, er ett av spørsmålene du bør ta stilling til om hvorvidt du skal leie inn profesjonelle pakkere fra ditt flyttebyrå Oslo til å beskytte dine kjære eiendeler på reisen som ligger foran dem.

Vil du velge en profesjonell pakketjeneste fra et erfarent flyttebyrå Oslo eller vil du ta hånd om pakking selv? Eller kanskje begge deler?

Vi som driver med flyttebyrå Oslo vet hva som kreves. Vi har derfor laget en profesjonell pakkeguide til deg. Bruk den, slik at du får et klart inntrykk av de valgene du har foran deg.

Datoen for flyttingen er rett rundt hjørnet og det er på tide å ta viktige beslutninger. Dersom du har råd til å leie profesjonelle fra et flyttebyrå Oslo til å ta hånd om alle aspekter ved flyttingen vil du ikke ha noe å bekymre deg for. De profesjonelle flyttefolkene fra ditt valgte flyttebyrå Oslo vil også tilby deg profesjonelle pakketjenester.

Tatt i betraktning av at det å pakke ned et helt hjem blir ansett for å være en av de mest krevende jobbene i forbindelse med flyttingen, vil det være verdt å vurdere å leie profesjonelle til å pakke for deg. I alle fall dersom du har råd til det. La oss ta en titt på noen av de store grunnene til at du bør vurdere å bruke profesjonelle fra ditt flyttebyrå Oslo til å pakking og beskytte eiendelene dine best mulig:

Mangel på tid. Dersom du har to hele måneder til å avslutte pakkingen av huset ditt, vil du tenke deg om to ganger før du betaler ekspertene fra flyttebyrå Oslo for å gjøre jobben for deg. Dersom det er to uker til du skal flytte, vil virke som et lite mirakel om du rekker å pakke alt du eier på denne tiden.

Mangel på erfaring. Dersom du aldri har flyttet før kan det hende du bekymrer deg over at du ikke helt vet hvor du skal starte. Det er aldri en god ide å miste verdifull tid mens du prøver å bestemme deg for hva du skal pakke først.

For mange eiendeler. Dersom du eier mange ting og planlegger å ta alt med deg, vil du bruke veldig mye tid på å pakke alt ned. Profesjonelle pakkere fra ditt flyttebyrå Oslo er kjent for sine evner til å pakke raskt uten å gå på kompromiss med sikkerheten.

Spesielle gjenstander. Ønsket ditt om å pakke ned alle eiendelene dine selv kan raskt forsvinne dersom du eier en eller flere spesielle gjenstander, som antikke møbler, et piano, et biljardbord, en tung safe eller noe annet. Da er risikoen for stor til at du kan ignorere den.

Flytte over store distanser. Dersom ditt nye hjem befinner seg tusenvis av mil unna, vil eiendelene dine tilbringe mye tid på veien. Derfor trenger du råd om hvordan du kan beskytte dem på best mulig måte.

Det kan hende du befinner deg i den situasjonen at du ikke helt vet om du skal betale profesjonelle fra et flyttebyrå Oslo for å pakke tingene dine. De nevnte grunnene til å leie profesjonelle pakkere fra et flyttebyrå Oslo er kanskje ikke nok til å hjelpe deg med å ta en avgjørelse. Da bør du ta en titt på vår liste over fordeler og ulemper ved å bruke profesjonelle pakketjenester fra et flyttebyrå Oslo:

Fordelene ved å bruke profesjonelle pakkere når du skal flytte er som følger:
.
Pakkematerialer av høy kvalitet. Kostnadene for innkjøp av pakkemateriale og tiden du bruker på å anskaffe materialer er to ting du ikke kan se bort fra. Du kan alltid prøve å få tak i flytteesker som er gratis, men hvor vellykket det oppdraget blir avhenger av hvor mye tid du er villig til å investere. Å bruke profesjonelle pakkere og flyttefolk fra et flyttebyrå Oslo betyr at du ikke trenger å tenke på pakkematerialer. De har med seg materialer av høy kvalitet, og dermed blir det en ting mindre for deg å tenke på.

Tid. Hva kan du forvente av profesjonelle pakkere fra et flyttebyrå Oslo? Du vet hva de sier – øvelse gjør mester. Dine profesjonelle pakkere er sikkert ikke perfekte i den virkelige betydningen av ordet, men farten og effektiviteten når de skal pakke ned tingene dine og laste dem inn i flyttebilen er vanskelig å matche. Husk at tid ofte er en viktig faktor når man skal flytte.

Sikkerhet. Når man pakker er sikkerhet et svært viktig element. Et profesjonelt flyttebyrå Oslo vil sende deg opplærte og erfarne flyttefolk som er klar over alle sikkerhetsregler og kan alle effektive teknikker for å pakke, slik at du er garantert full beskyttelse av gjenstandene dine, enten det dreier seg om en vanlig trestol eller et antikk skap fra Kina.

Forsikring. Takket være det faktum at profesjonelle fra nesten alle flyttebyrå Oslo er forsikret, tar de ansvar for det de pakker. Det betyr at ditt valgte flyttebyrå Oslo bør utbetale erstatning dersom de skader en av dine gjenstander, gitt at det er de selv som har pakket gjenstandene.

Ulempen ved å leie inn et profesjonelt flyttebyrå Oslo til å pakke for deg er:

Kostnader. Den største ulempen ved å bruke et profesjonelt flyttebyrå Oslo til å pakke for deg er selvfølgelig at du må betale for tjenesten. Kostnadene for denne tjenesten kan variere ganske mye og avhenger ikke bare av hvor mange ting du skal ha pakket ned, men også hva de tingene er og hvor vanskelig det er å pakke dem. Les videre for å få en bedre ide om hva profesjonelle pakkere koster.

Det du først og fremst bør huske på er at prisene for profesjonell pakking vil variere fra selskap til selskap. Derfor er det ikke lurt å godta det første prisforslaget du får. Det lureste er å få flere tilbud fra ulike flyttebyrå Oslo, og sammenligne disse nøye. Du er velkommen til å fylle ut vår kostnadsberegner for å etablere den første kontakten med et flyttebyrå Oslo.

Hvor mye koster profesjonell pakking? Prisen vil avhenge av volum og vekt på gjenstandene dine, tiden det tar å gjøre jobben samt hvor mange gjenstander det er som krever spesiell behandling og hvor du skal flytte.

Lokale flyttebyrå. En vanlig tommelfingerregel er at lokale flyttebyrå ofte vil belaste deg per time. Dersom du gjør hjemmearbeidet ditt riktig bør du finne profesjonelle pakketjenester for rundt 500 kroner per time per pakker. Så kommer det da an på hvor mange pakkere du trenger og hvor lang tid jobben tar. De fleste lokale flyttebyrå vil også ta betalt for reiseutgifter som gjerne tilsvarer en time med standard pakking. Sørg for at du på forhånd vet om pakkemateriale kommer i tillegg eller er inkludert i prisen.

Å flytte fra en del av landet til en annen. Flyttebyrå som håndterer flytting fra en del av landet til en annen vil gi deg en pris som inkluderer pakketjenester. Prisen for pakketjenesten vil bli estimert ut fra volumet og vekten av dine gjenstander – vanligvis basert på størrelsen av hjemmet ditt.

Pakking er en ekstra tjeneste som tilbys av profesjonelle flyttebyrå Oslo, men det er mange ulike spesialtjenester som også hører til denne tjenesten. Demontering av møbler og montering i det nye hjemmet er tilleggstjenester som vil øke prisen på profesjonelle pakkere. Dersom du eier spesielle gjenstander som må plasseres i tilpassede trekasser for maksimal beskyttelse, vil dette også være en jobb som øker prisen på tjenesten.

Hvordan forbereder du deg før de profesjonelle pakkerne kommer?

Selv om de profesjonelle pakkerne vil gjøre det du har betalt dem for å gjøre, nemlig å gjøre alle dine eiendeler klar til å flyttes, så må du likevel være klar til de kommer. Hva bør du gjøre før ditt valgte flyttebyrå Oslo kommer for å pakke?

Kvitt deg med alle gjenstander du ikke trenger, så reduserer du også den totale vekten og dermed også kostnadene ved flyttingen. Hvorfor betale flyttefolkene for å transportere ting du ikke skal ha? Det gir jo ingen mening.

Pakkerne vil nekte å pakke gjenstander som anses som farlige – dette inkluderer alt som er etsende, brennbart eller kan eksplodere. Det er heller ikke tillatt å pakke mat, så det er best at du sørger for å kvitte deg med slike ting før flyttefolkene kommer.

Lag en komplett inventarliste over alle eiendelene dine før ditt valgte flyttebyrå Oslo banker på døren. Denne detaljerte listen vil hjelpe deg å sjekke alle eiendelene i det øyeblikket de ankommer ditt nye hjem.

Hvordan gjøre hjemmet ditt klart til de profesjonelle pakkerne? En av de tingene du bør gjøre er å etablere en ikke-pakke sone. Et rom der du kan ha alle tingene du skal flytte selv, som verdigjenstander og viktige papirer.

Gjør klar noen esker med ting som du vil trenge inntil du får tilgang til alle eiendelene dine igjen. Dette kan for eksempel være reseptbelagt medisin, tørrvarer, ekstra klær, toalettsaker etc.

Pakk på forhånd ned dine mindre eiendeler, slik at du sparer tid og har kontroll over delikate gjenstander, slik som ting du samler på.

Hva skal du gjøre når ditt valgte flyttebyrå Oslo ankommer?

Tommelfingerregelen er at du lar de profesjonelle folkene gjøre jobben sin, men du må gjerne holde deg i nærheten om de skulle ha noen spørsmål. Ikke glem å vise at du er en hyggelig person å jobbe for – sørg for å tilby dem litt snacks, som smørbrød eller kaker, og drikke, som vann, kaffe eller te.

 

 

 

like

 • Konkurransedyktige priser
like

 • Punktlig, skånlig og effektiv flytting
like

 • Skreddersydde løsninger

Et utvalg av bedrifter og organisasjoner vi jobbet med:

Lindeberg
AF Gruppen
Dipper
Frogner House Aprtments
Høyer
Kirkens nødhjelp
Kygo
Live nation
Mckinsey
Myhrvold Storkjøkken
NAV
Nextgentel
Opak
Oslo kommune
Sporveien
Veidekke
Comfort
Oslo universitet
 

Ofte stilte spørsmål

 • Spørsmål og svar om pakking
  • Tar dere med flyttematerial?
   • Ja vi tar med alt som trengs for at pakke din bolig. Si gjerne ifra på forkant vis du har noen veldig spesielle eller verdifulle gjenstander som ikke finns til vanlig i var hjem.

  • Vad koster pakkematerialet?
   • Flytteesker ”Liten” 40kr / st  

    Flytteesker ”Stor” 45kr / st 

    Garderobeeske 250kr / st

    Glass/Tallerken ilegg til flytt eske  80kr / st

    Silkepapir 299kr / 1 førp. om 250st

    Bobleplast 10m 150kr

    Håndstrekkfilm 250kr / rull om 100m.

  • Hvor lang tid tar det pakke en bolig?
   • Det tar ca  2-3 timer i kjøkkenet og 1 time per rom

  • Hvor mange esker trenger jag til mitt hjem?
   • Vi tar i utgangs punkt at et kjøkken har 20-40 esker og 10 esker per rom,

 • Spørsmål og svar om privat flytting
  • Trenger vi å være til stede under flyttingen?
   • Nei, som regel ikke. Vi kan på forhånd gi dere et merkesystem, og med hjelp av dette vil alt bli plassert i den nye boligen i henhold til planen vi utarbeidet sammen før flyttingen.

  • Hvordan skal vi betale?
   • Vi kan sende faktura for oppdraget, men da vil vi først foreta en kredittsjekk. Det kan også betales kontant eller med kort etter at oppdraget er gjennomført.

  • Selger dere flytteemballasje?
   • Ja, vi selger pakkemateriell og har gratis hjemlevering ved bestillinger over 1 500 kr. Prisene er som følger:

    Flytteesker «liten» = 40 kr. pr. stk.
    Flytteesjer «stor» = 45 kr. pr. stk.
    Garderobeeske = 250 kr. pr. stk
    Glass / tallerken ilegg til flytteeske = 80 kr. pr. stk.
    Silkepapir (1 pakke med 250 stk.) = 299 kr.
    Bobleplast 10 m = 150 kr.
    Håndstrekkfilm (1 rull på 100 m) = 250 kr.

  • Hva gjør dere dersom ikke hele flyttelasset får plass i bilen?
   • Då tar vi en tur til, vis det ikke går vil vi hente resten så fort som mulig eller etter avtale med deg. Ofte kan flyttegjenstander som det ikke er plass til etter avtale med de som skal flytte inn i den fraflyttede boligen, oppbevares i garasjen eller i en bod for et kortere tidsrom. Et annet alternativ for lengre flyttinger er at vi flytter gjenstandene til vårt lager, slik at de kan stå der inntil neste transport.

  • Hvordan avbestiller jeg min flytting?
   • Avbestilling av flyttehjelp må gjøres senest sju virkedager før flyttingen skulle finne sted. Dersom avbestillingen kommer på et senere tidspunkt må bestillingen betales i sin helhet. Vær oppmerksom på at avbestillinger kun kan gjøres på hverdager og at de skal varsles via e-post. Omboking kan ske i mån av plass kostnadsfritt inntil 24 timer før oppdraget skall utføres

  • Hva gjør vi / dere med blomster?
   • Pakker dem i esker. Store blomster kan tas løse. Hvis det er kaldt vil det være fare for frostskader. Vær oppmerksom på at dette ikke dekkes av forsikringen.

  • Hvor mange esker trenger vi?
   • En enkel tommelfinger regel er ti esker per rom. I tillegg kommer kjøkkenet og her varierer det mellom ti og 30 esker. En annen måte å telle er å beregne en eske per kvadratmeter, og så legge til litt mer for små boliger og litt færre for villaer.

  • Hvordan pakker vi eskene?
   •  

  • Hvordan pakker dere?
   • Vi pakker raskt og trygt. For større flytteoppdrag leverer vi esker en uke før flytting og så sender vi ansatte for å pakke dagen før. For mindre flyttinger har vi med oss esker og pakker like før vi laster.

  • Hvilke møbler må demonteres?
   • Svaret er at nesten alle møbler må demonteres da de oftest ikke tåler at flyttes monterte. Demontering av bordbein, sengebein og lignende enkle demonteringer gjøres gratis av oss under lastingen. Montering av møblene på det nye stedet er ikke inkludert i vårt tilbud for flyttehjelp, med mindre annet er oppgitt. Det er viktig at dere gir oss beskjed på forhånd hvis dere ønsker hjelp med demontering eller montering, slik at vi har tilstrekkelig tid til å hjelpe dere med dette. For større demonteringsarbeid vil det bli fakturert timepris.

  • Hvordan håndteres frysevarer?
   • Frysevarer vil normalt klare seg i 24 timer i fryseren eller fryseskuffen, dersom de er ordentlig avkjølt. Dessverre finnes det ingen forsikring for varmefølsomme varer.

  • Hvordan håndterer dere flytting av krystallysekroner, store tavler og flatskjerm-TV?
   • Store lysekroner henger vi på en stang i bilen med et teppe over. Malerier pakker vi inn i tepper og plast. I dag har nesten alle flatskjerm-TV og dette er ikke noe problem for oss. Dersom du ikke originalemballasjen stiller vi for eksempel TV-en mot en seng med et teppe rundt, slik at den ikke blir skadet.

  • Er det noen gjenstander som ikke er inkludert i flyttingen?
   • Ja, piano, safe og inventar over 100 kg krever ekstra utstyr og noe ekstra personell. Annet som ikke inngår i en standard flyttehjelp er kjæledyr (f.eks. fisk), drivstoff og farlig gods. Dette tar vi ikke. Tømmer, ved, byggevarer, motorkjøretøy inngår ikke i tilbudet, men her kan vi gi flyttehjelp mot en ekstra kostnad.

  • Hva bør jeg huske på mens dere flytter?
   • Du bør sette bort ting som vi ikke skal pakke i bilen. Dette kan for eksempel være nøkler, telefon, sko, vesker mm. Kast søppel før flyttingen og ikke etter. Sett opp sykler som skal være med, slik at de ikke blir glemt. Ordne med bomnøkkel, dersom dette er nødvendig. Ikke pakk alle taklys, da disse kan være nødvendige under flyttingen, spesielt om vinteren.

  • Har dere forsikring?
   • Vi har en transportforsikring som dekker kr. 1 800 per m3 ved skade under transport, dvs. ca. kr. 1 800 for en vaskemaskin. Hvis du ønsker ekstra dekning anbefaler vi at du sjekker med din egen innboforsikring. Hvis den ikke dekker flytting kan vi anbefale en flytteforsikring fra IF. Ta kontakt for mer informasjon.

  • Når er forsikringen ikke gyldig?
   • Hvis du pakker selv er du som er ansvarlig for skader som oppstår som følge av for dårlig pakking. Du bør bruke innpakningspapir ved egen pakking. Bruk gjerne makulatur i stedet for silkepapir, dette er både billigere og beskytter bedre. Vår forsikring dekker skader på din pakking hvis vi har behandlet dine esker uaktsomt. Vi aksepterer ikke at du har saker liggende i skrivebordsskuffer etc. under flytting. Alt som får plass i en flytteeske skal plasseres i en flytteeske. Noen esker kan ha klaffene oppslåtte hvis det ikke er mulig å lukke esken. Dette gjelder f.eks. esker med blomster, bilder o.l. Du kan også legge myke ting i putetrekk.

  • Flytter dere bare i Oslo?
   • Vi utfører flytting av private hjem i Stor-Oslo og resten av Norge
    Vi gir flyttehjelp i hele Oslo kommune; Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker, Østensjø og Oslo Sentrum og alle omkringliggende kommuner og fylker rundt Oslo samt ellers i Norge.

  • Hvad for andre tjenester tilbyr dere?
   • Vi ønsker også å informere deg om at du kan bestille følgende tjenester fra oss:

    Flytting
    Rydding
    Montasje og enklere installasjoner
    Flyttevask
    Ukentlig renhold
    Rengjøring i hjemmet / enkeltoppdrag
    Renhold i bedrifter
    Stryking av klær
    Vasking av vinduer
    Rengjøring av bygg etter oppussing.
    Kontorrenhold

 • Spørsmål og svar om flytt piano, safe og tunge maskiner
  • Pianoet mitt står i en leilighet i 4. etasje, og skal flyttes til 3. etasje på ny adresse. Koster det ekstra hvis pianoet må bæres i trapper?
   • Nei, det koster ikke ekstra vis det lar seg gjøre med samme mannskap, trenger vi fler en 2 mann koster det ekstra. Dersom pianoet får plass i heis, får du 10 % rabatt på per adresse med heis. Gjelder kun vis ditt piano ikke er med på flyttelaset.

  • Koster det ekstra dersom jeg ønsker å flytte piano eller pengeskapet / safen til en adresse utenfor Oslo?
   • Ja, det koster ekstra. Vi fakturerer 4,10 kr per km i reisegodtgjørelse samt timepris for to mann og bil.

 • Spørsmål og svar om avfall og rydding
  • Henter dere enkeltmøbler?
   • Ja, vi henter enkeltmøbler.  Vi må dog betale for det vi kaster. Hos Franzefoss gjenvinning er gebyret for usortert avfall kr 4,10 per kilo. Elektrisk avfall, farlig avfall, hvitevarer, rent metall og ubehandlet trevirke er gratis. En seng, for eksempel, vil derfor koste rundt kr 120 + transportkostnaden

  • Tar dere imot møbler for gjenbruk?
   • Ja, vi samarbeider med de fleste frivillige organisasjoner og gir møblene til disse, forutsatt at vi ser at det kan være noe de vil ha. I slike tilfeller gir vi deg som kunde 25 % rabatt på transportkostnaden.

  • Hvor kjører dere avfallet og vad koster det?
   • Vi samarbeider med Franzefoss gjenvinning, de tar imot alle typer av avfall på sin stasjon på Alnabru. Usortert avfall koster 4,10kr per kg, el avfall, hvitevarer, ren metall og ubehandlet trevirke er gratis. Sikkerhets makulering av dokument koster 2kr/kg. I tillegg kommer kostnader før personal per time.

     

  • Tar dere imot “farlig avfall”?
   • Nei det gjør vi ikke, då det er veldig lang og kranglet prosess for oss som bedrift og hvilket gjør det veldig dyrt for deg som kunde. Du leverer ditt farlige avfall gratis og uten den lange prossesen vi må på alle gjennvingstasjoner.

 • Spørsmål og svar om bedrift flytting
  • Kommer dere på befaring?
   • Vi kommer gjerne til dere for en uforpliktende befaring, det er standard før lokaler større æn 200m2 anners når vi syns at vi trenger inhente mer info. Fyll ut vårt kontaktskjema så tar vi kontakt for en prat om akkurat deres flytting og behov.

  • Hvordan planlegger vi en flytting?
   • Vi har mange års erfaring i hvordan man planlegger en vellykket flytting. Vi har vår egen 1-2-3 arbeidsprosess og et velprøvd merkesystem for å sikre at alle flyttegjenstander kommer på rett plass med en gang, Vi ser gjerne et dere gir oss plantegninger så at vi bedre kan orientere oss i prossesen.

     

  • Trenger vi å være tilstede under flyttingen?
   • Nei, som regel ikke. Ved flytting av større oppdrag er det imidlertid en fordel om dere har en ansvarlig person til stede og at vedkommende gjerne har vært med fra begynnelsen av flytteprosessen.

  • Hvordan skal vi betale?
   • Vi sender faktura for oppdraget med forbehold om godkjent kredittsjekk.

  • Selger dere flytteemballasje?
   • Ja vi selger alle typer av pakkematerialer. Fri levering vid order over 1200kr

    Flytteesker «liten» = 32 kr. pr. stk.

    Flytteesjer «stor» = 36 kr. pr. stk

    Garderobeeske = 200 kr. pr. stk

    Glass / tallerken ilegg til flytteeske = 64 kr. pr. stk.

    Silkepapir (1 pakke med 250 stk.) = 239 kr.

    Bobleplast 10 m = 120 kr.

    Håndstrekkfilm (1 rull på 100 m) = 200 kr.

    Priser eks mva.

     

  • Hva gjør dere hvis ikke hele flyttelasset får plass i bilen?
   • Då tar vi en tur til, vis det ikke går vil vi hente resten så fort som mulig eller etter avtale med deg. Ofte kan flyttegjenstander som det ikke er plass til etter avtale med de som skal flytte inn i den fraflyttede boligen, oppbevares i garasjen eller i en bod for et kortere tidsrom. Et annet alternativ for lengre flyttinger er at vi flytter gjenstandene til vårt lager, slik at de kan stå der inntil neste transport.

  • Hvordan avbestiller jeg min flytting?
   • Avbestilling av flyttingen må gjøres senest sju virkedager i forveien, hvis ikke må bestillingen betales i sin helhet. Avbestillinger kan kun gjøres på hverdager, og skal varsles via e-post.

  • Hvordan pakker vi eskene?
   • Det viktigste er at eskene er helt fulle. For oss er volum viktigere enn vekten. Halvfulle bokser tar opp unødvendig plass og kollapser når de stables, noe som skaper risiko for skade. Selvfølgelig bør du ikke fylle opp med bøker eller  papir, men du kan for eksempel pakke halvparten med bøker og resten med noe lett som puter. Bruk alle de fire brettekantene som lokk og fell ikke ned sideklaffene, slik det står i instruksjonene på boksen. Kartongen er mye mer stabil med fire klaffer som lokk. For malerier, blomster og andre lange gjenstander som ikke går fullstendig inn i boksene kan man benytte såkalte “skuffer”. Du lar dem stikke opp over lokkets kant, slår deretter tape rundt lokkets klaffer og det som står opp.

  • Tar dere med kopi maskiner?
   • I utgangspunkt gjør vi ikke det. Oftest er disse maskiner leasade og då ønsker di som eier maskin at flytte den selv. Vis deter deres egen maskin så flytter vi den mot at dere tegner en ekstra forsikring på den for 1000kr gjennom IF og selve dekker egen andelsen på 3000kr vis noe skulle ske. Dette er grunnet at det veldig vanskelig at flytta kopimaskiner da disee må sikkres og det gjør at det er stor risko at flytte den.

  • Hvilke møbler må demonteres?
   • Nesten alle. Demontering av bordbein og lignende enkle demonteringer gjør vi under lastingen. Oppmonteringen er ikke inkludert i vårt tilbud, med mindre annet er oppgitt. Det er viktig at dere gir oss beskjed på forhånd hvis dere ønsker hjelp med demontering eller montering slik at vi har tilstrekkelig med tid til å hjelpe dere med det. For større nedmonteringsarbeid fakturerer vi brukte timer.

  • Flyter dere safe og arkivskap?
   • Ja vi flytter alle typer av safe og arkivskap. Prises etter vekt og adkomst. Send in forespørsel med så mye info som mulig så tar vi kontakt

  • Hvad for andre tjenester tilbyr dere?
   • Rydding
    Montasje og enklere installasjoner
    Flyttevask
    Ukentlig renhold
    Rengjøring i hjemmet / enkeltoppdrag
    Renhold i bedrifter
    Stryking av klær
    Vasking av vinduer
    Rengjøring av bygg etter oppussing.
    Kontorrenhold

  • Flytter dere bare i Oslo?
   • Vi utfører flytting av bedrifter i stor-Oslo og hele Norge.
    Vi utfører flyttng i hele Oslo kommune; Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker, Østensjø og Oslo Sentrum og alle omkringliggende kommuner og fylker rundt Oslo, samt resten av Norge.

 • Spørsmål og svar om montasje
  • Har dere med dere utstyr og verktøy?
   • Teamet vårt har med seg vanlig verktøy og utstyr. Du vil på forhånd bli spurt om hvilke møbler det gjelder, slik at vi vet om det er nødvendig å ta med spesielt utstyr.

     

  • Tar dere hånd om emballasjen etter møbelmontering?
   • Det kan vi gjøre vis dere ønsker det. Vi tar betalt for den tid det tar oss at kaste emballasjet deres + eventuelle kostnader før kast av emabllasjet.

  • Hva skjer om noen av delene er ødelagte eller mangler?
   • Dersom det bare mangler noen muttere eller skruer, vil vi prøve å erstatte dem. Dersom et viktig element av møblet ditt mangler eller er skadet vil vi utstede en rapport slik at du kan ta saken opp med møbelleverandøren.

  • Hva skjer dersom dere ikke har nok plass til møbelmontering hos meg?
   • Våre møbelmontører kan hjelpe til med å flytte på andre møbler, slik at det blir plass til å utføre monteringen. Verken selskapet vårt eller våre ansatte er ansvarlige for skader eller tap som måtte oppstå i denne prosessen.

  • Hva skjer om jeg kansellerer bestillingen min?
   • Avbestilling av flyttehjelp må gjøres senest sju virkedager før flyttingen skulle finne sted. Dersom avbestillingen kommer på et senere tidspunkt må bestillingen betales i sin helhet. Vær oppmerksom på at avbestillinger kun kan gjøres på hverdager og at de skal varsles via e-post. Omboking kan ske i mån av plass kostnadsfritt inntil 24 timer før oppdraget skall utføres

  • Kan dere tilpasse hyller eller persienner for meg?
   • Selvfølgelig! Bare informer oss på forhånd, så tar vi oss av jobben.

  • Kan dere montere garderoben min eller kjøkkenskapene til veggen?
   • Ja! Bare husk å si ifra på forhånd slik at vi tar med oss det rette utstyret. Noen ganger kan ikke en garderobe settes sammen liggende fordi taket er for lavt og det ikke er nok plass til å reise det opp når jobben er gjort. Derfor kan det hende vi må montere det stående og da trenges det du møbelmontører. Når du ber om prisoverslag må du nevne om skapet må monteres stående eller liggende.

  • Kan jeg bestille ekstra tjenester samme dag?
   • Vi vil alltid prøve å hjelpe, men la oss få vite det så snart du kan. Det kan hende at den møbelmontøren som kommer til deg skal rett på en annen jobb, og vi kan ikke bare la en annen kunde vente. Dersom vi vet at du kan komme med flere jobber, kan vi tilpasse dette til timeplanen vår.

  • Tilbyr dere garanti på jobben dere gjør?
   • Ja. Alt møbelmonteringen vi gjør er dekket av en garanti på 12 måneder. Dette gjelder bare monteringen og erstatter ikke leverandørens produktgaranti.

  • Kan dere demontere møbler?
   • En av de flotte egenskapene til flatpakkede møbler er at de kan demonteres. Du trenger ikke å etterlate garderobeskapet når du flytter. Din møbelmontør vil sørge for at alle møblene dine blir forsiktig demontert og gjort klare til transport med din transportør. Vi vil så montere dem sammen for deg igjen i ditt nye hjem.

  • Hva skjer dersom deler av møblene eller maskinvaren mangler eller er ødelagt?
   • Dersom det mangler skruer eller muttere er vi antageligvis i stand til å finne en erstatning. Dersom viktigere deler mangler eller er ødelagt, lager vi en rapport som du kan bruke mot leverandøren din. For en kunde har vi demontert og satt sammen igjen ett og samme garderobeskap tre ganger i årenes løp. Det fungerer fremdeles utmerket.

 • Spørsmål og svar om Dødsbo
  • Kan jeg endre dato for min avtale om rydding av dødsbo?
   • Ønsker du å endre din avtale om dødsbo rydding, må dette gjøres senest syv dager før avtaletidspunkt. Endring senere enn dette vil bli belastet med et administrasjonsgebyr på kr. 500.

  • Hvordan skal vi betale?
   • Alle engangsoppdrag, slik som dødsbo rydding, faktureres etter utført oppdrag

  • Trenger vi å sette fram vaskeutstyr?
   • Nei, det trenger du ikke. Våre ansatte tar med seg det de trenger for å utføre oppdraget. Vi kan også bruke ditt eget vaskemateriell, dersom du foretrekker det. Gi oss beskjed om hva du ønsker og vi ordner det for deg.

  • Tar dere imot deler av dødsboet som betaling før oppdraget?
   • Ja vis vi ser at det er noe vi kan omsette og selge videre så ja. Dette er noe vi først kan gjøre etter vi sett dødsboet.

  • Oppretter dere avtal om kjøp av dødsboet?
   • Ja det gjør vi

Flere spørsmål