Senior flytt

Hos osloflyttehjelp.no kan du som er eldre få hjelp til alt fra planlegging og gjennomføring av flytting til redesign og nye planløsninger i eksisterende hjem.

Senior flytt

 

Når  man blir litt eldre tar ting litt lengre tid å man trenger ofte litt mer tid og hjelp. Vi i Osloflyttehjelp.no har lang erfaring fra både flytting å eldreomsorg, vi vet hvordan vi skall gjøre det enklere for deg som er litt eldre å skall flytte. Vi vet at det å flytte kan være en stressende prosess som vil endre livet ditt. Fra og med den dagen du begynner å planlegge din flytteprosess, og fram til den dagen da du faktisk flytter, så er det mange mindre prosesser som skal på plass. Du skal sortere, rydde og pakke, planlegge og bestille vasking og transport av alt fra dyr til møbler. Hele flytteprosessen kan kreve en virkelig stor arbeidsinnsats og nøysom planlegging for å sikre at det blir en suksess. Vi er et profesjonelt og erfarent flyttebyrå i Oslo, og vi jobber i tett samarbeid med deg for å sikre at alle faktorer i din flytteprosess håndteres på rett måte.  

Overlat Hele Din Flytteprosess Til Oss

Vi er en erfaren flyttespesialist i Oslo, og vi jobber for å gi deg en så god flytteopplevelse som mulig – både før, under og etter selve flyttingen. Vi har kunnskaper om hvordan det skal gjøres og om hvilke ressurser som kreves. Vi har den erfaringen som skal til for å sikre en smidig og perfekt flytteprosess – helt fra start til slutt, slik at du får en stressfri flytteopplevelse.

Vårt flyttebyrå er den eneste kontakten du trenger å forholde deg til i alle aspekter av prosessen, fra og med den dagen du tar kontakt med oss for å planlegge din flytting og hele veien fram til den dagen da du er ferdig innflyttet. Vårt dedikerte team vet hvilke stressfaktorer som kan påvirke deg når du skal planlegge og koordinere alt ved en flytting. Uansett om du skal koordinere planer med eiendomsmeglere og selgere eller endre adresse, så er vårt team klare til å ta seg av all logistikken. Det gir deg friheten til å fokusere på de tingene som betyr mest. Hos oss gir vi deg muligheten til å tilpasse flyttetjenestene slik du ønsker det. Det vil gjøre hverdagen enklere for deg.

Flyttetjenester

Nøkkelen til en god flytteprosess ligger i en strategisk planlegging og koordinering. Vårt team er opplært til å håndtere alle detaljene i en flytteprosess, enten det er deg som privatperson eller for din bedrift. Vi jobber for å fylle dine unike mål og ønsker. Ethvert prosjekt leveres med en detaljert og tilpasset plan, budsjett og en strategisk tidsplan.

Våre flyttetjenester dekker hele din overflytting, og alle dine eiendeler blir selvfølgelig håndtert på en forsvarlig måte. Vi transporterer dem til ditt nye hjem, helt uskadet og like rene som da vi hentet dem. Alle dine saker er oversiktlig plassert. Dersom du ønsker det, så hjelper vi til med å pakke ut og innrede ditt nye hjem. Vi setter på plass dine møbler, legger plaggene i skapet, henger opp bilder på veggene og rer sengen for deg. Du trenger ikke å se en eneste flytteeske, dersom du ikke vil det.

 

Våre profesjonelle flyttetjenester for eldre inkluderer:

Planlegging

 • Planlegging av din flytting – Vi vet at en flytteplan inneholder så mye mer enn plassering av dine møbler. Vi har bistått i tusenvis av flytteprosesser, og er godt kjent med alle utfordringene som kan oppstå – fra det å koble til og fra internett og pc-er, endre på abonnementer og skape den gode kaffekroken samt organisere et nytt kontorlokale, til det å dekorere med dine dyrebare samlinger.
 • Gode romløsninger- Vårt team vil sørge for at du får utnyttet hver eneste lille tomme av ditt nye hjem eller kontorlokaler. Det vil gi deg trygghet på at det å flytte fra dine gamle lokaler vil være forenlig med din nye livsstil. Vi assisterer deg mer enn gjerne når du skaper dine nye lokaler.
 • Planløsning - Osloflyttehjelp.no tar hensyn til din livssituasjon når vi hjelper deg med å utarbeide en god planløsning i ditt nye eller eksisterende hjem. Vår ekspert på planløsning tar hensyn til alle dine eiendeler i utarbeidelsen av ditt nye, funksjonelle, komfortable og vakre nye hjem.

Koordinering av Salg, Donasjoner, Deponering og Avhending:

Vi skjønner at det kan være tidkrevende og følelsesmessig vanskelig å ta farvel med sine eiendeler. Våre team er opplært til å forenkle prosessen med å redusere og fjerne eiendeler, slik at du kan bringe fram det beste av markedsverdien til ditt hus. Det vil hjelpe deg til å selge raskere og til en høyere pris.

 • Utarbeide en flytteplan som fungerer for deg
 • Fjerne, sortere og organisere
 • Distribuere eiendeler til familie, veldedighet, auksjoner eller resirkulering
 • Tilpasse en planløsning med dine møbler i ditt nye hjem
 • Organisere prosessen med å flytte og pakke
 • Organisere oppbevaring
 • Hjelp til å pakke ut og organisere ditt nye hjem
 • Organisere med vasking og rydding av søppel i din gamle bolig
 • Skaffe entreprenører til kosmetiske oppgraderinger I ditt nye eller gamle hjem

Å Organisere ditt Hjem / Kontor

Osloflyttehjelp.no tilbyr deg en profesjonell tjeneste for både flytting og organisering av ditt hjem eller kontor. Vi hjelper deg med å bli kvitt rotet, og gir deg oversiktlige systemer som passer perfekt til det livet du lever, enten det er i ditt hjem eller på ditt kontor. Vårt mål er å øke din sinnsro, redusere stress og ønske harmonien velkommen inn til ditt hjem og kontorlandskap. Enten det handler om hvordan krydderhyllen er organisert, hvordan skjortene dine henger i skapet eller hvordan skrivepulten din ser ut, så hjelper vi deg med å skape det meningsfulle rommet som gjør din hverdag mer effektiv og profesjonell.

Rightsizing

Skap en bedre utnyttelse av den plassen du allerede har tilgjengelig. Dette er en prosess der du ser nærmere på hvilke arealer du har, hvordan du bruker dem i dag og hvilke praktiske muligheter som finnes for å skape et enda bedre rom for akkurat dine behov og din livsstil. Unngå den stressfulle prosessen med å flytte ved å heller tilpasse ditt nåværende hjem på en måte som gjør at du fremdeles kan bo der i mange år fremover. Vi har eksperter på både gode planløsninger og organisering av hjem og kontorer. La oss hjelpe deg til å omskape ditt nåværende hjem til noe nytt og kreativt. 

Sortere & Organisere

Vår egen spesialist på det å organisere hjem vil arbeide seg rom for rom gjennom hjemmet ditt. Spesialisten vil hjelpe deg med å sortere og rydde opp i dine omgivelser, og du vil sitte igjen med en mer funksjonell romløsning. Vi vil også hjelpe deg med å utarbeide en plan for å organisere hvert område, samtidig som du får litt opplæring i kunsten å organisere.

Inventar

En av de beste metodene for å få mest mulig igjen på dine forsikringer av hus og hjem, er ved å opprette og oppdatere lister over alle dine personlige eiendeler. Dette vil forenkle prosessen dersom du er så uheldig å måtte ta kontakt med ditt forsikringsselskap. En inventarliste er nettopp det – en liste over dine personlige eiendeler og den estimerte verdien for hver av disse. Vårt team hjelper deg gjerne med å opprette en detaljert oversiktsliste over dine eiendeler. Det vil være en uvurderlig hjelp for deg i situasjoner der usette katastrofer inntreffer. Det er dessuten et godt verktøy å bruke når du skal planlegge utformingen på ditt hjem. 

Innredning

Vi arbeider en-til-en med profesjonelle interiørdesignere og andre eksperter på hus og hjem når vi skal skape ditt drømmehjem. Våre begavede dekoratører kan hjelpe deg med møbler og fargevalg, tilbehør og plassering av kunstverk. Vi hjelper deg også med å lage en detaljert tidsplan for å gjøre innredningsprosessen med redesign og renovering av ditt hjem så smidig som mulig.

 

like

Profesjonell

 • Utdannet personell
 • Profesjonelle verktøy
 • Praktiserer god HMS i erbeide
like

Økonomisk

 • Skreddersydde løsninger
 • Effektiv og skånsome
 • Konkurransedyktige priser
like

Ansvarsfull

 • Ansvarsforsikret
 • Yrkesskadeforsikring
 • Vi tenker grønt og gjenbruk

Et utvalg av bedrifter og organisasjoner vi jobbet med:

Lindeberg
AF Gruppen
Dipper
Frogner House Aprtments
Høyer
Kirkens nødhjelp
Kygo
Live nation
Mckinsey
Myhrvold Storkjøkken
NAV
Nextgentel
Opak
Oslo kommune
Oslo universitet
Sporveien
Veidekke
Comfort
 

Ofte stilte spørsmål

 • Spørsmål og svar om pakking
  • Tar dere med flyttematerial?
   • Ja vi tar med alt som trengs for at pakke din bolig. Si gjerne ifra på forkant vis du har noen veldig spesielle eller verdifulle gjenstander som ikke finns til vanlig i var hjem.

  • Vad koster pakkematerialet?
   • Flytteesker ”Liten” 40kr / st  

    Flytteesker ”Stor” 45kr / st 

    Garderobeeske 250kr / st

    Glass/Tallerken ilegg til flytt eske  80kr / st

    Silkepapir 299kr / 1 førp. om 250st

    Bobleplast 10m 150kr

    Håndstrekkfilm 250kr / rull om 100m.

  • Hvor lang tid tar det pakke en bolig?
   • Det tar ca  2-3 timer i kjøkkenet og 1 time per rom

  • Hvor mange esker trenger jag til mitt hjem?
   • Vi tar i utgangs punkt at et kjøkken har 20-40 esker og 10 esker per rom,

 • Spørsmål og svar om privat flytting
  • Trenger vi å være til stede under flyttingen?
   • Nei, som regel ikke. Vi kan på forhånd gi dere et merkesystem, og med hjelp av dette vil alt bli plassert i den nye boligen i henhold til planen vi utarbeidet sammen før flyttingen.

  • Hvordan skal vi betale?
   • Vi kan sende faktura for oppdraget, men da vil vi først foreta en kredittsjekk. Det kan også betales kontant eller med kort etter at oppdraget er gjennomført.

  • Selger dere flytteemballasje?
   • Ja, vi selger pakkemateriell og har gratis hjemlevering ved bestillinger over 1 500 kr. Prisene er som følger:

    Flytteesker «liten» = 40 kr. pr. stk.
    Flytteesjer «stor» = 45 kr. pr. stk.
    Garderobeeske = 250 kr. pr. stk
    Glass / tallerken ilegg til flytteeske = 80 kr. pr. stk.
    Silkepapir (1 pakke med 250 stk.) = 299 kr.
    Bobleplast 10 m = 150 kr.
    Håndstrekkfilm (1 rull på 100 m) = 250 kr.

  • Hva gjør dere dersom ikke hele flyttelasset får plass i bilen?
   • Då tar vi en tur til, vis det ikke går vil vi hente resten så fort som mulig eller etter avtale med deg. Ofte kan flyttegjenstander som det ikke er plass til etter avtale med de som skal flytte inn i den fraflyttede boligen, oppbevares i garasjen eller i en bod for et kortere tidsrom. Et annet alternativ for lengre flyttinger er at vi flytter gjenstandene til vårt lager, slik at de kan stå der inntil neste transport.

  • Hvordan avbestiller jeg min flytting?
   • Avbestilling av flyttehjelp må gjøres senest sju virkedager før flyttingen skulle finne sted. Dersom avbestillingen kommer på et senere tidspunkt må bestillingen betales i sin helhet. Vær oppmerksom på at avbestillinger kun kan gjøres på hverdager og at de skal varsles via e-post. Omboking kan ske i mån av plass kostnadsfritt inntil 24 timer før oppdraget skall utføres

  • Hva gjør vi / dere med blomster?
   • Pakker dem i esker. Store blomster kan tas løse. Hvis det er kaldt vil det være fare for frostskader. Vær oppmerksom på at dette ikke dekkes av forsikringen.

  • Hvor mange esker trenger vi?
   • En enkel tommelfinger regel er ti esker per rom. I tillegg kommer kjøkkenet og her varierer det mellom ti og 30 esker. En annen måte å telle er å beregne en eske per kvadratmeter, og så legge til litt mer for små boliger og litt færre for villaer.

  • Hvordan pakker vi eskene?
   •  

  • Hvordan pakker dere?
   • Vi pakker raskt og trygt. For større flytteoppdrag leverer vi esker en uke før flytting og så sender vi ansatte for å pakke dagen før. For mindre flyttinger har vi med oss esker og pakker like før vi laster.

  • Hvilke møbler må demonteres?
   • Svaret er at nesten alle møbler må demonteres da de oftest ikke tåler at flyttes monterte. Demontering av bordbein, sengebein og lignende enkle demonteringer gjøres gratis av oss under lastingen. Montering av møblene på det nye stedet er ikke inkludert i vårt tilbud for flyttehjelp, med mindre annet er oppgitt. Det er viktig at dere gir oss beskjed på forhånd hvis dere ønsker hjelp med demontering eller montering, slik at vi har tilstrekkelig tid til å hjelpe dere med dette. For større demonteringsarbeid vil det bli fakturert timepris.

  • Hvordan håndteres frysevarer?
   • Frysevarer vil normalt klare seg i 24 timer i fryseren eller fryseskuffen, dersom de er ordentlig avkjølt. Dessverre finnes det ingen forsikring for varmefølsomme varer.

  • Hvordan håndterer dere flytting av krystallysekroner, store tavler og flatskjerm-TV?
   • Store lysekroner henger vi på en stang i bilen med et teppe over. Malerier pakker vi inn i tepper og plast. I dag har nesten alle flatskjerm-TV og dette er ikke noe problem for oss. Dersom du ikke originalemballasjen stiller vi for eksempel TV-en mot en seng med et teppe rundt, slik at den ikke blir skadet.

  • Er det noen gjenstander som ikke er inkludert i flyttingen?
   • Ja, piano, safe og inventar over 100 kg krever ekstra utstyr og noe ekstra personell. Annet som ikke inngår i en standard flyttehjelp er kjæledyr (f.eks. fisk), drivstoff og farlig gods. Dette tar vi ikke. Tømmer, ved, byggevarer, motorkjøretøy inngår ikke i tilbudet, men her kan vi gi flyttehjelp mot en ekstra kostnad.

  • Hva bør jeg huske på mens dere flytter?
   • Du bør sette bort ting som vi ikke skal pakke i bilen. Dette kan for eksempel være nøkler, telefon, sko, vesker mm. Kast søppel før flyttingen og ikke etter. Sett opp sykler som skal være med, slik at de ikke blir glemt. Ordne med bomnøkkel, dersom dette er nødvendig. Ikke pakk alle taklys, da disse kan være nødvendige under flyttingen, spesielt om vinteren.

  • Har dere forsikring?
   • Vi har en transportforsikring som dekker kr. 1 800 per m3 ved skade under transport, dvs. ca. kr. 1 800 for en vaskemaskin. Hvis du ønsker ekstra dekning anbefaler vi at du sjekker med din egen innboforsikring. Hvis den ikke dekker flytting kan vi anbefale en flytteforsikring fra IF. Ta kontakt for mer informasjon.

  • Når er forsikringen ikke gyldig?
   • Hvis du pakker selv er du som er ansvarlig for skader som oppstår som følge av for dårlig pakking. Du bør bruke innpakningspapir ved egen pakking. Bruk gjerne makulatur i stedet for silkepapir, dette er både billigere og beskytter bedre. Vår forsikring dekker skader på din pakking hvis vi har behandlet dine esker uaktsomt. Vi aksepterer ikke at du har saker liggende i skrivebordsskuffer etc. under flytting. Alt som får plass i en flytteeske skal plasseres i en flytteeske. Noen esker kan ha klaffene oppslåtte hvis det ikke er mulig å lukke esken. Dette gjelder f.eks. esker med blomster, bilder o.l. Du kan også legge myke ting i putetrekk.

  • Flytter dere bare i Oslo?
   • Vi utfører flytting av private hjem i Stor-Oslo og resten av Norge
    Vi gir flyttehjelp i hele Oslo kommune; Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker, Østensjø og Oslo Sentrum og alle omkringliggende kommuner og fylker rundt Oslo samt ellers i Norge.

  • Hvad for andre tjenester tilbyr dere?
   • Vi ønsker også å informere deg om at du kan bestille følgende tjenester fra oss:

    Flytting
    Rydding
    Montasje og enklere installasjoner
    Flyttevask
    Ukentlig renhold
    Rengjøring i hjemmet / enkeltoppdrag
    Renhold i bedrifter
    Stryking av klær
    Vasking av vinduer
    Rengjøring av bygg etter oppussing.
    Kontorrenhold

 • Spørsmål og svar om flytt piano, safe og tunge maskiner
  • Pianoet mitt står i en leilighet i 4. etasje, og skal flyttes til 3. etasje på ny adresse. Koster det ekstra hvis pianoet må bæres i trapper?
   • Nei, det koster ikke ekstra vis det lar seg gjøre med samme mannskap, trenger vi fler en 2 mann koster det ekstra. Dersom pianoet får plass i heis, får du 10 % rabatt på per adresse med heis. Gjelder kun vis ditt piano ikke er med på flyttelaset.

  • Koster det ekstra dersom jeg ønsker å flytte piano eller pengeskapet / safen til en adresse utenfor Oslo?
   • Ja, det koster ekstra. Vi fakturerer 4,10 kr per km i reisegodtgjørelse samt timepris for to mann og bil.

 • Spørsmål og svar om avfall og rydding
  • Henter dere enkeltmøbler?
   • Ja, vi henter enkeltmøbler.  Vi må dog betale for det vi kaster. Hos Franzefoss gjenvinning er gebyret for usortert avfall kr 4,10 per kilo. Elektrisk avfall, farlig avfall, hvitevarer, rent metall og ubehandlet trevirke er gratis. En seng, for eksempel, vil derfor koste rundt kr 120 + transportkostnaden

  • Tar dere imot møbler for gjenbruk?
   • Ja, vi samarbeider med de fleste frivillige organisasjoner og gir møblene til disse, forutsatt at vi ser at det kan være noe de vil ha. I slike tilfeller gir vi deg som kunde 25 % rabatt på transportkostnaden.

  • Hvor kjører dere avfallet og vad koster det?
   • Vi samarbeider med Franzefoss gjenvinning, de tar imot alle typer av avfall på sin stasjon på Alnabru. Usortert avfall koster 4,10kr per kg, el avfall, hvitevarer, ren metall og ubehandlet trevirke er gratis. Sikkerhets makulering av dokument koster 2kr/kg. I tillegg kommer kostnader før personal per time.

     

  • Tar dere imot “farlig avfall”?
   • Nei det gjør vi ikke, då det er veldig lang og kranglet prosess for oss som bedrift og hvilket gjør det veldig dyrt for deg som kunde. Du leverer ditt farlige avfall gratis og uten den lange prossesen vi må på alle gjennvingstasjoner.

 • Spørsmål og svar om bedrift flytting
  • Kommer dere på befaring?
   • Vi kommer gjerne til dere for en uforpliktende befaring, det er standard før lokaler større æn 200m2 anners når vi syns at vi trenger inhente mer info. Fyll ut vårt kontaktskjema så tar vi kontakt for en prat om akkurat deres flytting og behov.

  • Hvordan planlegger vi en flytting?
   • Vi har mange års erfaring i hvordan man planlegger en vellykket flytting. Vi har vår egen 1-2-3 arbeidsprosess og et velprøvd merkesystem for å sikre at alle flyttegjenstander kommer på rett plass med en gang, Vi ser gjerne et dere gir oss plantegninger så at vi bedre kan orientere oss i prossesen.

     

  • Trenger vi å være tilstede under flyttingen?
   • Nei, som regel ikke. Ved flytting av større oppdrag er det imidlertid en fordel om dere har en ansvarlig person til stede og at vedkommende gjerne har vært med fra begynnelsen av flytteprosessen.

  • Hvordan skal vi betale?
   • Vi sender faktura for oppdraget med forbehold om godkjent kredittsjekk.

  • Selger dere flytteemballasje?
   • Ja vi selger alle typer av pakkematerialer. Fri levering vid order over 1200kr

    Flytteesker «liten» = 32 kr. pr. stk.

    Flytteesjer «stor» = 36 kr. pr. stk

    Garderobeeske = 200 kr. pr. stk

    Glass / tallerken ilegg til flytteeske = 64 kr. pr. stk.

    Silkepapir (1 pakke med 250 stk.) = 239 kr.

    Bobleplast 10 m = 120 kr.

    Håndstrekkfilm (1 rull på 100 m) = 200 kr.

    Priser eks mva.

     

  • Hva gjør dere hvis ikke hele flyttelasset får plass i bilen?
   • Då tar vi en tur til, vis det ikke går vil vi hente resten så fort som mulig eller etter avtale med deg. Ofte kan flyttegjenstander som det ikke er plass til etter avtale med de som skal flytte inn i den fraflyttede boligen, oppbevares i garasjen eller i en bod for et kortere tidsrom. Et annet alternativ for lengre flyttinger er at vi flytter gjenstandene til vårt lager, slik at de kan stå der inntil neste transport.

  • Hvordan avbestiller jeg min flytting?
   • Avbestilling av flyttingen må gjøres senest sju virkedager i forveien, hvis ikke må bestillingen betales i sin helhet. Avbestillinger kan kun gjøres på hverdager, og skal varsles via e-post.

  • Hvordan pakker vi eskene?
   • Det viktigste er at eskene er helt fulle. For oss er volum viktigere enn vekten. Halvfulle bokser tar opp unødvendig plass og kollapser når de stables, noe som skaper risiko for skade. Selvfølgelig bør du ikke fylle opp med bøker eller  papir, men du kan for eksempel pakke halvparten med bøker og resten med noe lett som puter. Bruk alle de fire brettekantene som lokk og fell ikke ned sideklaffene, slik det står i instruksjonene på boksen. Kartongen er mye mer stabil med fire klaffer som lokk. For malerier, blomster og andre lange gjenstander som ikke går fullstendig inn i boksene kan man benytte såkalte “skuffer”. Du lar dem stikke opp over lokkets kant, slår deretter tape rundt lokkets klaffer og det som står opp.

  • Tar dere med kopi maskiner?
   • I utgangspunkt gjør vi ikke det. Oftest er disse maskiner leasade og då ønsker di som eier maskin at flytte den selv. Vis deter deres egen maskin så flytter vi den mot at dere tegner en ekstra forsikring på den for 1000kr gjennom IF og selve dekker egen andelsen på 3000kr vis noe skulle ske. Dette er grunnet at det veldig vanskelig at flytta kopimaskiner da disee må sikkres og det gjør at det er stor risko at flytte den.

  • Hvilke møbler må demonteres?
   • Nesten alle. Demontering av bordbein og lignende enkle demonteringer gjør vi under lastingen. Oppmonteringen er ikke inkludert i vårt tilbud, med mindre annet er oppgitt. Det er viktig at dere gir oss beskjed på forhånd hvis dere ønsker hjelp med demontering eller montering slik at vi har tilstrekkelig med tid til å hjelpe dere med det. For større nedmonteringsarbeid fakturerer vi brukte timer.

  • Flyter dere safe og arkivskap?
   • Ja vi flytter alle typer av safe og arkivskap. Prises etter vekt og adkomst. Send in forespørsel med så mye info som mulig så tar vi kontakt

  • Hvad for andre tjenester tilbyr dere?
   • Rydding
    Montasje og enklere installasjoner
    Flyttevask
    Ukentlig renhold
    Rengjøring i hjemmet / enkeltoppdrag
    Renhold i bedrifter
    Stryking av klær
    Vasking av vinduer
    Rengjøring av bygg etter oppussing.
    Kontorrenhold

  • Flytter dere bare i Oslo?
   • Vi utfører flytting av bedrifter i stor-Oslo og hele Norge.
    Vi utfører flyttng i hele Oslo kommune; Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker, Østensjø og Oslo Sentrum og alle omkringliggende kommuner og fylker rundt Oslo, samt resten av Norge.

 • Spørsmål og svar om montasje
  • Har dere med dere utstyr og verktøy?
   • Teamet vårt har med seg vanlig verktøy og utstyr. Du vil på forhånd bli spurt om hvilke møbler det gjelder, slik at vi vet om det er nødvendig å ta med spesielt utstyr.

     

  • Tar dere hånd om emballasjen etter møbelmontering?
   • Det kan vi gjøre vis dere ønsker det. Vi tar betalt for den tid det tar oss at kaste emballasjet deres + eventuelle kostnader før kast av emabllasjet.

  • Hva skjer om noen av delene er ødelagte eller mangler?
   • Dersom det bare mangler noen muttere eller skruer, vil vi prøve å erstatte dem. Dersom et viktig element av møblet ditt mangler eller er skadet vil vi utstede en rapport slik at du kan ta saken opp med møbelleverandøren.

  • Hva skjer dersom dere ikke har nok plass til møbelmontering hos meg?
   • Våre møbelmontører kan hjelpe til med å flytte på andre møbler, slik at det blir plass til å utføre monteringen. Verken selskapet vårt eller våre ansatte er ansvarlige for skader eller tap som måtte oppstå i denne prosessen.

  • Hva skjer om jeg kansellerer bestillingen min?
   • Avbestilling av flyttehjelp må gjøres senest sju virkedager før flyttingen skulle finne sted. Dersom avbestillingen kommer på et senere tidspunkt må bestillingen betales i sin helhet. Vær oppmerksom på at avbestillinger kun kan gjøres på hverdager og at de skal varsles via e-post. Omboking kan ske i mån av plass kostnadsfritt inntil 24 timer før oppdraget skall utføres

  • Kan dere tilpasse hyller eller persienner for meg?
   • Selvfølgelig! Bare informer oss på forhånd, så tar vi oss av jobben.

  • Kan dere montere garderoben min eller kjøkkenskapene til veggen?
   • Ja! Bare husk å si ifra på forhånd slik at vi tar med oss det rette utstyret. Noen ganger kan ikke en garderobe settes sammen liggende fordi taket er for lavt og det ikke er nok plass til å reise det opp når jobben er gjort. Derfor kan det hende vi må montere det stående og da trenges det du møbelmontører. Når du ber om prisoverslag må du nevne om skapet må monteres stående eller liggende.

  • Kan jeg bestille ekstra tjenester samme dag?
   • Vi vil alltid prøve å hjelpe, men la oss få vite det så snart du kan. Det kan hende at den møbelmontøren som kommer til deg skal rett på en annen jobb, og vi kan ikke bare la en annen kunde vente. Dersom vi vet at du kan komme med flere jobber, kan vi tilpasse dette til timeplanen vår.

  • Tilbyr dere garanti på jobben dere gjør?
   • Ja. Alt møbelmonteringen vi gjør er dekket av en garanti på 12 måneder. Dette gjelder bare monteringen og erstatter ikke leverandørens produktgaranti.

  • Kan dere demontere møbler?
   • En av de flotte egenskapene til flatpakkede møbler er at de kan demonteres. Du trenger ikke å etterlate garderobeskapet når du flytter. Din møbelmontør vil sørge for at alle møblene dine blir forsiktig demontert og gjort klare til transport med din transportør. Vi vil så montere dem sammen for deg igjen i ditt nye hjem.

  • Hva skjer dersom deler av møblene eller maskinvaren mangler eller er ødelagt?
   • Dersom det mangler skruer eller muttere er vi antageligvis i stand til å finne en erstatning. Dersom viktigere deler mangler eller er ødelagt, lager vi en rapport som du kan bruke mot leverandøren din. For en kunde har vi demontert og satt sammen igjen ett og samme garderobeskap tre ganger i årenes løp. Det fungerer fremdeles utmerket.

 • Spørsmål og svar om Dødsbo
  • Kan jeg endre dato for min avtale om rydding av dødsbo?
   • Ønsker du å endre din avtale om dødsbo rydding, må dette gjøres senest syv dager før avtaletidspunkt. Endring senere enn dette vil bli belastet med et administrasjonsgebyr på kr. 500.

  • Hvordan skal vi betale?
   • Alle engangsoppdrag, slik som dødsbo rydding, faktureres etter utført oppdrag

  • Trenger vi å sette fram vaskeutstyr?
   • Nei, det trenger du ikke. Våre ansatte tar med seg det de trenger for å utføre oppdraget. Vi kan også bruke ditt eget vaskemateriell, dersom du foretrekker det. Gi oss beskjed om hva du ønsker og vi ordner det for deg.

  • Tar dere imot deler av dødsboet som betaling før oppdraget?
   • Ja vis vi ser at det er noe vi kan omsette og selge videre så ja. Dette er noe vi først kan gjøre etter vi sett dødsboet.

  • Oppretter dere avtal om kjøp av dødsboet?
   • Ja det gjør vi

Flere spørsmål